Wandelmeditatie - door adem en beweging kracht vinden in jezelf.

Breathwalk laat je een weg zien om jezelf te helpen. Iedereen loopt en ademt. Als je dit rythmisch en geconcentreerd doet zorg je niet alleen voor je lichaam. Je energie stijgt of komt in balans, je stemming verbetert, je denkkracht neemt toe en je ervaart een gevoel van verbondenheid. 

Een breathwalk duurt ongeveer een uur. Er zijn verschillende programma's die verschillende resultaten met zich meebrengen. Zo kun je een breathwalk doen voor snelle energie of het verzamelen van energie. Ook zijn er programma's die zich op diepgaande emoties richten zoals angsten of depressie of ondersteuning bieden bij het richten op focus, creativiteit en intuïtie.

Het bewuste lopen - bewust waarnemen van je lichaam en je omgeving - in combinatie met gerichte ademhaling helpt je diep door te dringen tot je kern en gebruik te maken van de levenskrachten in jezelf. Je maakt contact met het nu, keert zo terug naar de actuele realiteit en bereikt uiteindelijk een plek van stilte waar zelfgenezing plaats kan vinden.

Voor het actuele programma zie agenda.

Paard en eigenaar